Šta je CELULIT i kako ga se rešiti?

Šta je CELULIT i kako ga se rešiti?

Ukoliko ste kao 90% žena, onda vrlo dobro znate kako izgleda celulit, jer ga imate na butinama, zadnjici ili na stomaku. Iako ga skoro sve žene imaju, malo je onih koje ga prihvataju zdravo za gotovo i ponose se njime. Većina njih misli da celulit ne krasi njihovo telo, već na njega gledaju kao na estetsku manu i razmišljaju kako da ga se otarase.

Postoji mnoštvo opcija kako se rešiti celulita. Neke od njih su bolne i invazivne, neke su potpuno prirodne i bezbolne. To što je neka metoda uklanjanja celulita bezbolna, ne znači da je neuspešna ili neefikasana. Naprotiv, prirodno lečenje celulita je najbolji način za njegovo eliminisanje.

Ana je upravo na ovaj način uspela da se izbori sa celulitom i strijama na svojim butinama. Ni slutila nije da to može da uradi tako jednostavno, brzo i sasvim bezbolno i prirodno. Zadivljena je rezultatima! Koža joj je glatka i zategnuta, bez neuglednih neravnina i grudvica celulita i upadljivih strija! Poptuno očarana onim što joj je u tome pomoglo svima pokazuje u čemu je njena tajna! Evo o čemu se radi:

  • U čemu je caka? Odgovor se može naći na ovom linku: www.ovotaris.com/celuleks.html
  • Ipak, nije na odmet da upoznamo problem sa kojim se suočavamo, da bismo ga bolje razumeli.
  • Sigurno znate kako izgleda celulit ali otkud on uopšte na vašem telu?

ŠTA JE CELULIT?

Celulit i strije često idu u paketu. Osim što su estetski problem, nemaju mnogo sličnosti.

Celulit je problem koji se nalazi pod kožom, dok su strije površinski problem na koži.

One nastaju onda kada koža popuca usled gubljenja na elastičnosti. To može biti usled naglog istezanja kože ili prosto usled starenja kada koža gubi na elastičnosti. Strije su poput ožiljaka na našoj koži.

A kako ih se rešiti?

Kao i borba protiv celulita i ovo je teško. Jednom kada se pojave ,strije ćete teško ukloniti. Ipak, možete znatno poraditi na tome da budu manje vidljive tako što ćete koži vratiti njenu vitalnost i elastičnost. Gel protiv celulita kao što je Celuleks odličan je tretman protiv strija i provereno smanuje njihovu vidljivost.

SPECIJALNA PONUDA!!

» PROMO CENA «

Iskustva u borbi protiv celulita

Iskustva u borbi protiv celulita govore da rešenje ipak postoji i da je vrlo jednostavno. Posetite ovu stranicu www.ovotaris.com/celuleks.html i videćete da su neke žene vrlo uspesno rešile ovaj problem na potouno bezbedan način i to za kratko vreme.

Celuleks gel je provereno dobar preparat protiv celulita koji značajno smanjuje njegovu vidljivost. Dejstvo ovog gela osetite odmah po nanošenju, a koža je dugo posle toga zategnuta, svilenkasta i glatka. Ako ga redovno koristite i utrljavate, garantovano ćete primetiti značajnu razliku.

Celuleks gel je provereno dobar preparat protiv celulita koji značajno smanjuje njegovu vidljivost. Dejstvo ovog gela osetite odmah po nanošenju, a koža je dugo posle toga zategnuta, svilenkasta i glatka. Ako ga redovno koristite i utrljavate, garantovano ćete primetiti značajnu razliku.

Mnogo svakodnevnih faktora utiče na to da se celulit iznova i iznova javlja, posebno ako ste žensko. Sloj masnog tkiva ispod kože je normalna stvar. Pitanje je kako će biti rasporedjen i koliko će biti vidljiv.

Zaista sam veliki protivnik plastičnih operacija, isisavanja sala i sličnih metoda uklanjanja nedostataka. Međutim, to ne znači da ne mogu da učinim maksimalan napor da izgledam najbolje što mogu. Za to mi ne treba hirurgija.

Baš kao i drugi estetski problemi, bilo da su u pitanju bore ili podočnjaci, celulit zahteva redovnu i svakodnevnu negu.

Ići redovno na skupe kozmetičke tretmane i liposukcije nije dobro ni u finansijskom ni u zdravstevnom pogledu. Prirodna metoda poput ove bezbedno može postati vaša svakodnevna rutina. Celulit će u tom slučaju nestati kao rukom odnešen.

Vaše telo iz snova vas čeka. Samo treba da posetite stranicu www.ovotaris.com/celuleks.html i naručite primerak svog anticelulit gela već sada.

Celulit ima 4 stadijuma koji se razlikuju po tome koliko je celulit izražen i vidljiv:

  • Prvi stadijum je onaj u kojem celulit nije vidljiv golim okom, niti kada se koža uštine između prstiju
  • Drugi stadijum je isto kada celulit nije vidljiv golim okom, ali se kvržice javljaju kada se koža uštine prstima
  • Treći stadijum je onaj kada celulit nije vidljiv dok stojite, ali jeste kada sednete ili legnete i stvorite pritisak na određeni deo tela zahvaćen celulitom
  • Četvrti stadijum u kojem se celulit vidi golim okom, bez ikakvog fizičkog uticaja na njega.

Definitivno najbolja varijanta u borbi protiv celulita jeste kombinacija vežbi, zdrave ishrane, ručne masaže i dobre kreme protiv celulita koju ćete utrljavati masažom.

» PROMO CENA «