kako povećati usne bez operacije

Otkrijte kako povećati usne BEZ OPERACIJE!

Saznajte kako povećati usne bez operacije! Zaboravite skupe, bolne tretmane za povećanje usana. Učinite ih punijim prirodnim putem. Evo kako.

Priroda nam je dala toliko mogućnosti, a metode koje smo izdvojili su one koje će vam sigurno pružiti veći volumen usana.

Mnoge devojke i žene žele da imaju punije usne. Mnoge čak razmišljaju o operaciji, ali se ne usuđuju da se upuste u tako rizični poduhvat. Razumljivo je.  Povećanje usana operacijom sa sobom nosi dosta rizika, počevši od anestezije, same operacije, pa sve do postoperativnog toka, koji nimalo nije naivan.

Da ne pričamo o komplikacijama koje mogu da se jave, kao što su hematomi, alergijske reakcije, infekcija rane, pa čak i sepsa.

Sve ove stvari dovoljno su da se zapitate mogu li se i kako povećati usne bez operacije?  

Mogu!

Otkrićemo vam kako!

Nekad je u pitanju samo vizuelni trik, a nekad i stvarni veći volumen usana.

Verovatno najjednostavniji način za kojim ste i  vi bar jednom posegnuli je sledeće…

Kako povećati usne uz pomoć šminke?

 

Ako ste makar malo vešti u šminkanju, ovaj trik ćete brzo savladati i ulepšaćete sebi svaki izlazak.

Za ovaj trik će vam biti potrebno:

  • Olovka za usne
  • Karmin
  • Korektor
  • Četkica
  • Hajlajter
  • Braon senka

Olovka za usne treba da bude za nijansu tamnija od boje karmina koji planirate na nanesete na usne. Njome precizno uokvirite usne, ali malo pređite iznad linije usana kako biste ih povećali. Nakon toga olovkom popunite uglove usana.

Karmin ne treba da bude mat, jer će on dodatno istaći nepravilnosti. Izaberite karmin koji je hidratantan, ali bez sedefastog sjaja. Kada nanesete karmin, na sredini usana nanesite veoma malu količinu korektora kako biste posvetlile središnji deo usana. Korektor nanesite na četkicu i popravite liniju olovke ukoliko je to potrebno.

Kada ste dobro utapkale korektor na sredini usana, vreme je za hajlajter. Nanesite ga na liniji između gornje usne i nosa, i vrlo malo na sredini usana. Preko toga nanesite providan sjaj za usne.

Ispod donje usne možete četkicom naneti tamno braon senku. Iznenadićete se rezultatima.

Savet plus:

Izbegavajte tamne nijanse karmina, jer oni vizuelno smanjuju usne. Koristite ružičaste nijanse, boje breskve ili karmine boje kože. Oni daju najbolje efekte.

Kako povećati usne bez operacije uz pomoć dermarolera?

 

Ukoliko niste dovoljno vešte sa šminkom i ne polazi vam za rukom da vaše usne vizuelno povećate, evo jednog trika sa valjkom koji sadrži mikro iglice.

Dermaroler je valjak koji sadrži iglice veličine od 0,3mm- 0,75 mm. To su jako male i tanke iglice. Savetuje se da koristite roler sa manjim mikroiglicama. Prilikom upotrebe, osećaj je malo neugodan jer vas iglice bockaju. Više je neprijatno nego bolno.  Valjak za lice sa mikro iglicama podstiče cirkulaciju i proizvodnju kolagena. Koristi se za lice, ali možete ga upotrebiti i u svrhu povećanja usana.

Sve što je potrebno da uradite jeste da valjkom pređete nekoliko puta preko gornje i donje usne. Ovo radite lagano, bez velikog pritiska jer je koža usana tanja od kože na drugim delovima tela.

Sa valjkom sa mikro iglicama ćete dobiti efekat punijih usana jer ćete podstaći proizvodnju kolagena. Ovaj postupak možete ponavljati svakodnevno. Nakon nedelju dana primetićete prve rezultate. Usne će vam biti jedrije i punije. Nakon svakog tretmana obavezno nanesite hidratantni balzam.

Balzam koji je uvek za preporuku jeste LIPOLEA balzam. Zapravo, uz njega ovaj bolni deo bockanja mikroiglicama možete ida preskočite. On ima sastojke koji podstiču cirkulaciju usana, a bogat je i hijaluronom koji čini vaše usne punijim. Ne samo da ćete imati negovane usne, nego će one biti jedirije i punije.

Svoj balzam LIPOLEA za povećanje usana možete naručiti odmah popunjavanjem ove forme –  a ako kupite 2 , treći dobijate GRATIS.

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima i Vaš proizvod će stići na vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete:

Kako povećati usne uz pomoć pilinga?

 

Ako nemate valjak za lice sa mikro iglicama i ne želite da se izlažete trošku, a sa šminkom vam ne uspeva da povećate usne, obavezno probajte piling za usne.

Piling za usne je ujedno i najbitniji korak do lepih usana. Ne samo da će vam usne posle pilinga biti nežne i lepe, već će vam piling podstaći cirkulaciju, i samim tim dati jedrije i punije usne. Takođe, usne koje se ljušte i koje su suve, sa naborima, reflektuju manje svetlosti. Tako usne deluju manje nego što zaista jesu.

Piling će vam pomoći da otklonite mrtve naslage kože i omekšaće vam usne.

Možete kupiti piling u drogerijama, ili napraviti same kod kuće. Ono što je bitno je, ukoliko se odlučite za kupovinu pilinga za usne, da ne sadrži veštačke boje, mirise i parabene.

Ako ne želite da trošite novac ili niste sigurne koji piling da izaberete, daćemo vam neke proverene recepte uz pomoć kojih možete napraviti svoj piling za tili čas.

Piling od meda i šećera

Glavni sastojak u ovom piingu je šećer. Zašto baš on?

Reći ćemo vam!

Šećer je u obliku granulica koji će efikasno odraditi piling na usnama. Grublje je teksture pa samim tim otkloniće mrtve ćelije kože na usnama, podstaći će cirkulaciju i vi ćete nakon nekoliko minuta dobiti jedrije i punije usne.

Med je izuzetan hidratant. Omekšava kožu, ima antiseptičko i antibakterijsko dejstvo. Takođe će dati potrebnu hidrataciju usnama.

Priprema:

U posudu pomešajte jednu kašiku meda sa jednom kašičicom šećera. Ako imate preosetljivu kožu onda bi bilo poželjnije da nanesete smeđi šećer.

Nekoliko minuta uz pomoć prsta ili četkice za zube trljajte usne sa ovim pilingom. Nakon toga obrišite usne i nanesite labelo, sjaj ili balzam za usne. Efekat će biti vidljiv odmah nakon pilinga i trajaće nekoliko sati.

Kako povećati usne uz pomoć maske?

Kako povećati usne bez operacije? Jedan od načina je svakako i maska za usne. Ona je podjednako važna za hidrataciju usana kao i balzam ili grožđana mast.

kako povećati usne

Kada masci dodamo još neke sastojke iz kuhinje, provereno dobijamo veće usne.

Ako se pitate kako možete povećati usne uz pomoć maske, otkrićemo vam!

Za vas smo pripremili recepte koje možete napraviti sa sastojcima iz kuhinje.

Maska za usne od bibera i maslinovog ulja

 

Biber je jak začin koji je bogat vitaminom E. U masci će delovati kao blagi iritant zbog svoje jačine, takođe će podstaći cirkulaciju.

Zbog ovog začina vaše usne će izgledati punije u nekoliko minuta.

Priprema:

Pomešajte kašičicu bibera sa jednom kašikom maslinovog ulja. Nanesite na usne i ostavite da deluje 5 minuta. Dok držite masku na usnama primetićete kako vas usne peckaju. To je sasvim normalno, ali ako ne možete da izdržite jačinu peckanja, obrišite usne odmah, da vam maska ne bi izazvala iritaciju.

Jednostavno, neko ima osetljive usne, a biber je jak začin. Nakon što obrišete usne, nanesite balzam za hidrataciju. Primetićete punije usne sa lepom bojom. Ovaj efekat će trajati nekoliko sati.

Ljuta maska od cimeta i karanfilića

Cimet i karanfilić su takođe jaki začini, kao i biber, pa će mešavina ovih začina učiniti vašu masku za usne zaista efikasnom jer su dobri iritanti.

Priprema:

Pomešajte jednu kašiku mlevenog cimeta, pola kašike mlevenog karanfilića i ¼ kašike mlevenog bibera. U ove sastojke dodajte dve kašike meda i napravite ujednačenu smesu. Nanesite masku na usne i ostavite da deluje 5- 10 minuta, zatim isperite hladnom vodom. Ova maska je jaka, pa se ne preporučuje osobama koje imaju osetljivu kožu usana.

Ako ipak želite da je probate bez obzira na osetljivu kožu, ostavite je da deluje 3- 5 minuta kako vam ne bi izazvala iritacije. Ovaj spoj začina učiniće vaše usne zaista punijim i efekat će trajati nekoliko sati.

Ako nemate vremena za pravljenje maske kod kuće, možete naći maske u drogerijama. Vodite računa kada kupujete maske da ne sadrže parabene i veštačke mirise.

Kako povećati usne uz pomoć vakuuma?

 

Da li ste probale vakuumom da povećate usne?

Zanimljiva spravica koja je od gume ili savitljive plastike, pravi vakuum na usnama i može vam za nekoliko minuta povećati usne. Efekat će trajati nekoliko sati.

Ova sprava se stavlja na usne koje su prethodno mokre ili namazane balzamom, kako bi spravica dobro prijanjala na usne i stvorila vakuum.

Drži se 15 sekundi, nakon toga pravite pauzu, pa možete još 15 sekundi. Vakuum vam zaista poveća usne, ali vodite računa da ne napravite podlive na usnama. Nemojte preterivati sa držanjem ovakvih sprava.

Ako vas plaši pravljenje vakuuma zbog mogućih podliva, onda probajte sa nekim drugim metodama. U nastavku vam nudimo još rešenja za povećanje usana.

Kako povećati usne bez operacije – vežbama

 

Deluje čudno, ali vežbe zaista deluju na povećanje usana.

A evo i kako!

Određenim vežbama jačate grupu mišića oko usana i na samim usnama. Mišići dobijaju na volumenu i guraju usne ka napred pa ćete dobiti efekat punijih i jedrijih usana.

Za vas smo izdvojili najefikasnije vežbe koje će vam pomoći da povećate usne.

Pućenje

 

Vežba pućenja deluje smešno, ali daje efekte. Bukvalno je potrebno da napućite usne kao da želite nekog da poljubite. Zadržite usne u tom položaju 20 sekundi, zatim opustite usne. Vežbu ponovite 10 puta, nekoliko puta dnevno.

Jedina mana kod vežbi je ta što se efekat postiže tek nakon nekoliko meseci. Ali vredi pokušati.

Pomeranje usana levo- desno

 

Vežba sa pomeranjem usana je takođe efikasna i jača mišiće oko usana.

Pomerite usne u levu stranu i zadržite ih tako 15 sekunde, zatim pomerite usne u desnu stranu i ostanite u tom položaju još 15 sekunde. Vežbu ponovite 10 puta, dva puta dnevno. I kod ove vežbe efekat se postiže tek nakon par meseci.

Ako volite da vežbate, uvedite i ove vežbe u svoju rutinu.

Ako niste ljubitelj vežbanja, niste istrajni u tome ili želite brži efekat, onda vam nudimo i druge metode za povećanje usana.

Balzam za veće usne

 

Da li ste znale da balzam za usne možete napraviti same kod kuće?

Izdvojili smo za vas recepte sa kojima ćete jednostavno napraviti balzam za punije usne i za hidrataciju u isto vreme.

kako povećati usne balzamom

Balzam za usne od kokosovog ulja i čilija

 

Čili je poznati ljuti začin koji se koristin u ishrani. Sadrži kapsaicin koji je zaslužan za ljut ukus. Ali kako se koristi za punije usne?

Otkrićemo vam!

Pomešajte 1 kašiku rastopljenog kokosovog ulja, dodajte pola kašičice čilija u prahu, dobro promešajte i ulijte u sterilnu bočicu. Kada se smesa ohladi, vaš balzam je spreman za korišćenje. Možete ga nositi uvek sa sobom i nanositi na usne kad god poželite. Dobićete punije usne za nekoliko minuta.

Balzam za usne sa cimetom

 

Nadamo se da kod kuće imate jedan balzam za usne ili labelo, jer ćemo vam otkriti jednostavan trik kako od običnog balzama za hidrataciju da dobijete balzam za punije usne.

U posudu stavite svoj balzam ili labelo, istopite ga na laganoj vatri.Kada se balzam otopio, dodajte ¼  kašičice cimetovog ulja. Nalijte smesu u sterilnu bočicu. Kada se ohladi nanosite balzam kad god poželite da vam usne izgledaju punije.

Ukoliko nemate vremena za pravljenje balzama kod kuće, možete kupiti sebi jedan dobar balzam koji će vam povećati usne odmah nakon nanošenja.

Najbolji je Lipolea balzam za punije usne.

Lipolea pruža celodnevnu hidrataciju, a svojom inovativnom formulom i hijaluronskom kiselinom daje vam izgled punijih usana odmah nakon nanošenja. Sadrži biljna ulja.

Sa njim ne može doći do iritacija i alergijskih reakcija. Ako želite da naručite Lipolea balzam za punije usne, možete to uraditi na sledećem linku:  https://lipolea.com/.

Prednost balzama je što nema onaj lepljivi sjaj koji neki možda ne vole i ne žele na svojim usnama. Skroz je neprimetan kad se stavi – jedino što se vidi su njegovi efekti.

Tamara se uverila u moć ovakve nege i o operacijama više i ne razmišlja. Use su joj i pune i uvek mekane i negovane.

Hijaluronski fileri -povećanje usana sa iglom, ali bez operacije

Hijaluronski fileri za usne su postali jedan od najpopularnijih i najefikasnijih tretmana za postizanje punijih i definisanijih usana. Prema podacima Američke Akademije za Dermatologiju (AAD), hijaluronska kiselina, koja se koristi u ovim filerima, privlači vodu u tkiva usana, čime se postiže prirodan izgled punoće. Ova supstanca se iglama implementira pod kožu usana

Ova metoda je posebno cenjena zbog svoje sigurnosti i reverzibilnosti, jer hijaluronska kiselina može biti razgrađena u telu tokom vremena. Takođe, jedna od prednosti hijaluronskih filera je mogućnost preciznog kontrolisanja volumena usana, kao i činjenica da se rezultati mogu videti odmah nakon tretmana. Većina pacijenata doživljava minimalne nuspojave, a efekti filera mogu trajati od šest meseci do godinu dana, zavisno od individualnih karakteristika organizma.

Hijaluronski fileri pružaju privremeno, ali efikasno rešenje za one koji žele poboljšati izgled svojih usana na bezbedan i kontrolisan način.

Laser za neoperativno povećanje usana

 

Laser za povećanje usana predstavlja inovativnu i sve popularniju metodu u svetu estetske medicine za postizanje punijih usana. Ovaj postupak koristi lasersku tehnologiju za stimulaciju proizvodnje kolagena u tkivu usana, što dovodi do prirodnog povećanja volumena.

Za razliku od tradicionalnih metoda poput filera, laser deluje tako što podstiče prirodne procese u koži, čime se postiže dugotrajniji i prirodniji efekat. Kako navode stručnjaci, laserom se nežno tretira površinski sloj kože usana, čime se aktivira regeneracija i obnavljanje ćelija. Ovaj postupak je minimalno invazivan, a rezultati su postepeni i postaju vidljivi nakon nekoliko tretmana. Pacijenti obično doživljavaju minimalan oporavak i nuspojave, što čini ovu metodu idealnom za one koji traže diskretno, ali efikasno rešenje za povećanje usana.

Laser za povećanje usana nudi alternativu onima koji žele izbeći filere, sečenje i druge invazivne tretmane, pružajući prirodan izgled i poboljšanu teksturu usana.

Hydrafacial Perk Lip tretman

 

Ovo je revolucionarni tretman koji kombinuje blage tehnike čišćenja sa intenzivnom hidratacijom, ciljajući specifično područje usana. Ovaj tretman je posebno dizajniran da nežno eksfolira usne, uklanjajući suvu i ispucalu kožu, dok istovremeno infuzira hranljive i hidratantne serume duboko u kožu. Kao rezultat, usne postaju mekše, glađe i vizuelno punije.

Jedna od ključnih prednosti Hydrafacial Perk Lip tretmana je njegova sposobnost da poboljša teksturu i volumen usana bez potrebe za invazivnim procedurama. Serumi koji se koriste u ovom tretmanu obično sadrže sastojke poput hijaluronske kiseline, peptida i antioksidanata, koji ne samo da hidriraju usne, već i podstiču prirodnu proizvodnju kolagena, doprinoseći dugotrajnijem efektu punoće. Ovaj tretman je idealan za one koji traže brzo i efikasno rešenje za suve i tanke usne, nudeći trenutne rezultate uz minimalan oporavak i bez nuspojava.

Masažom do većih usana bez operacije

 

Jedan od jednostavnih i efikasnih trikova za postizanje vizuelno punijih usana je masaža usana pomoću meke četkice za zube. Ova tehnika, koja je sve popularnija među ljubiteljima prirodne nege, podstiče cirkulaciju u usnama, čime se usne ne samo blago povećavaju, već i dobijaju zdraviji i svežiji izgled.

Laganim kružnim pokretima meke četkice za zube po površini usana, ne samo da se nežno uklanjaju mrtve ćelije kože, već se i stimulira protok krvi, što dovodi do privremenog efekta punoće. Ovaj postupak je posebno koristan ujutru, kao deo jutarnje rutine, jer priprema usne za nanošenje šminke, čineći ih glatkijim i punijim. Važno je koristiti četkicu sa mekanim vlaknima kako bi se izbegla iritacija, a nakon masaže preporučuje se nanošenje hidratantnog balzama za usne kako bi se očuvala hidratacija i mekoća usana.

Neke od ovih metoda možete same kod kuće probati.

Za neke vam je potreban stručnjak i debeo džep

Naš savet je da probate ono što možete same i to ne samo kod kuće, već na bilo kom mestu. Nabavite Lipolea balzam za povećanje usana i neka bude uvek uz vas. Tako će vaše usne uvek biti besprekorne, većeg volumena i senzualnije – bezbolno.

Na kraju, želimo da vam kažemo, pre nego što se odlučite za bilo koju vrstu invazivnog tretmana, uvek isprobajte ono što možete bezbolno, a ujedno i bez štetnih sastojaka.  Verujemo da ćete, zadovoljni rezultatima, na tome i ostati.