olovka za usne

Olovka za usne ili sjaj za usne: napravite pravi izbor!

Olovka za usne je proizvod koji može učiniti usne punijim i sočnijim. Nije dugotrajno rešenje, a da li je zato sjaj za usne bolje rešenje?

Dakle, šta je bolje? Olovka za usne ili sjaj za usne?

Priznajemo: ne postoji tačan ili pogrešan odgovor na ovo pitanje, ali postoje pravi i pogrešni proizvodi.

Određivanje koji proizvod vam je potreban za vaše usne zavisi od toga šta želite od tog proizvoda za usne i da li su sastojci koji se nalaze u njemu bezbedni. 

Važno je da izbegnete toksične sastojke koji se često kriju u tradicionalnim proizvodima za usne. Ali, jedan proizvod koji vaše usne čini većim u isto vreme ih neguje jeste balzam LIPOLEA.

Reč je o potpuno prirodnom rešenju, koje su mnoge dame odabrale i označile kao jako dobro. Više o samom balzamu LIPOLEA pogledajte na linku: https://lipolea.com/

Prednosti olovke za usne

Olovka za usne ima vrhunsku moć ukoliko želite definisane, punije i lepše usne. Ona je bukvalno “must have” koji svaka žena danas treba da ima u svojoj kozmetičkoj torbici. 

Danas ćemo vam objasniti razloge zašto bi odmah trebalo da koristite olovku za usne!

1. Čuva ruž od razmazivanja

Koja žena voli kada joj se ruž razmazuje? To je nešto što ne samo da kvari raspoloženje, već i stvara nered na licu. U tom slučaju olovka za usne dolazi kao spasilac. Ona predstavlja graničnu liniju na vašim usnama koja smanjuje šansu da ruž sklizne sa vaših usana.

2.  Daje definisan i puniji izgled usana

Punije usne su sada trend. Olovka za usne vam pomaže da imate definisane i punije usne. Da biste iskoristili ovu korist, sve što vam je potrebno je prava tehnika iscrtavanja za postizanje punijih usana. 

Dakle, da bi vaše usne izgledale veće i punije olovkom za usne ćete iscrtati novu liniju usana koja će ići malo dalje od vaše prirodne linije usana. 

Kako to uraditi? 

Jednostavno je, uzmite korektor i utapkajte ga po prirodnoj liniji vaših usana kako bi je sakrili. Zatim uzmite olovku za usne i nacrtajte obris malo izvan vaše prirodne linije usana. Zatim samo popunite usne svojim omiljenim ružem da biste dobili savršenu punoću usana. Uvek se uverite da je boja olovke za usne približna nijansi ruža koju nanosite. 

Ili…

Nakon nanošenja olovke, uzmite bezbojni sjaj ili izaberite nijansu sjaja za usne koji odgovara boji vašeg karmina i utapkajte ga u sredinu usana. Proizvod će privući svetlost i učiniti da vaše usne izgledaju punije.

3. Omogućava da ruž duže traje na vašim usnama

Svi želimo ruž koji ostaje na usnama ceo dan, a ne samo par sati. To je definitivno blagoslov za vas ukoliko koristite olovku za usne.

Najbolja olovka za usne

4. Napravite precizne linije i ujednačen oblik usana

Ruž za usne nikada neće izgledati dobro i lepo na vašim usnama ako nemate pravilan oblik usana. Nije mnogo žena blagosloveno ujednačenim oblikom usana niti su zadovoljne svojim prirodnim oblikom usana. To je vreme kada olovka za usne dolazi u pomoć. 

Ona daje vašim usnama savršen oblik pre nanošenje karmina. Sve što treba da uradite je da ocrtate svoje usne olovkom, a ovo osigurava da dobijete definisaniji izgled usana.

Kada se pravilno nanese, olovka za usne može usnama dati prirodan izgled. Međutim, kada se ne koristi pravilno, može učiniti da usne izgledaju veštački.

Olovka za usne je bila  i ostaće najbolji prijatelj žene. Dakle, ovo bi trebalo da bude vaša odgovornost da prihvatite to prijateljstvo. Nadamo se da su naši gore navedeni razlozi bili dovoljni da verujete u olovke za usne! 

Ali šta se dešava kada je u pitanju sjaj za usne?

Sjaj za usne prednosti

Kozmetički proizvodi i kozmetika su najbolji prijatelj svake žene,  jer ne samo da poboljšavaju njihov izgled, već im mogu pomoći i da povećaju samopouzdanje i izgledaju glamurozno. 

I nesumnjivo, pored olovke za usne, sjaj za usne takođe može biti vaše tajno oružje.

Sjaj za usne, postaje sve popularniji proizvod i uobičajena je tema članaka o lepoti i modnih časopisa. Zato ćemo posvetiti pažnju sjaju za usne, ali ćemo govoriti i o magičnom paru lepote – sjaju i olovci za usne!

Zašto sjaj za usne zaslužuje vašu pažnju i koje su njegove prednosti? 

1. Najlakši način da poboljšate svoj izgled

Ako ste neko ko je uvek u pokretu i nema dovoljno vremena da se detaljno našminka, onda samo nošenje sjaja za usne može da uradi trik. Sloj sjaja za usne može učiniti da izgledate glamurozno i šik za tren.

2. Dostupan je u raznim bojama

Birajte između bezbojnih, jarko crvenih ili metalik nijansi. Sve su dostupne da zadovolje vaše potrebe. Sjajevi za usne danas su dostupni u mnogo nijansi i možete eksperimentisati koliko god možete.

3. Daje volumen vašim usnama

Imate prirodno tanke usne? Ako želite da dobijete punije, deblje usne, onda je ovo najlakši način. Sjaj za usne ima moć da učini da vaše usne izgledaju punije. Sjaj reflektuje i upija svetlost i čini vaše usne debljim. Dakle, dame, odbacite te ruževe i nabavite sjaj za te punije usne.

4. Ne isušuju usne

Za razliku od ruževa, sjaj za usne održava vaše usne vlažnim i hidriranim tokom celog dana. Dakle, ne morate da brinete o isušivanju ili pucanju usana. Čak i ako ga na kraju nosite mnogo sati, usne vam ostaju meke i glatke. Nema više suvih usana.

5. Jednostavna primena i jeftin je

Ovo je jedan od najlakših proizvoda za nanošenje. Samo ga izvadite iz torbe, nanesete ga na usne i spremni ste.  Na kraju, ne morate da trošite mnogo novca za sjaj za usne. 

Nedostaci olovke za usne

Olovke za usne pomažu da postignete savršen izgled. Ali kao što svaki novčić ima dve strane,  i olovka za usne pored svojih prednosti ima i negativne strane. 

Saznajte u nastavku koje su to negativne strane olovke za usne!

Dodatna obaveza

Za većinu nanošenje olovke za usne može biti dodatna gnjavaža. Ljudi vole udobnost i jednostavnost, ali korišćenje olovke za usne za savršen izgled je dodatna obaveza za njih. 

Kratkotrajno traje na usnama

Ponekad olovke za usne ne traju dugo i nestaju sa usana. Zbog toga se neravni obrisi još više pojavljuju. Ova kratkotrajna priroda može ostaviti osobu sa lošom linijom usana tokom dana ili razmazanim karminom.

Potrebno je više puta nanositi u toku dana

Kratkotrajni efekat olovke za usne primorava vas da je nanosite više puta tokom dana. Dakle, osoba ne može da se osloni na olovku za usne duže vreme i mora ponovo i ponovo da je nanosi na usne.

Hemikalije u olovkama za usne

Postoji toliko gadnih hemikalija i sintetičkih boja koje vrebaju u vašim omiljenim proizvodima za šminkanje poput olovke za usne. Sintetičke boje koje se koriste u proizvodnji olovaka za usne mogu biti kancerogene ili mogu da izazovu ozbiljne alergijske reakcije.

Da li ste znali da se parafinski vosak dobija iz nafte, uglja ili uljnih škriljaca? Ovaj bezbojni sastojak bez mirisa se obično nalazi u konvencionalnim kozmetičkim proizvodima, posebno u olovkama za usne. Ciklopentasiloksan je kvalifikovan kao otrovan i štetan, a  takođe se nalazi na uobičajenim listama sastojaka za olovke za usne. Polibuten je često korišćeni plastifikator i nalazi se u nekim olovkama za usne, kao i ceresin otrovni vosak.

Dakle, olovka za usne ima svoje prednosti i nedostatke. Nudi prednosti kao što su punije, lepše i atraktivnije usne, a negativne strane su kratkotrajni i mogućnost neželjenih efekata.

kako se koristi olovka za usne

Nedostaci sjaja za usne

Svaka žena se oseća privlačno kada usnama doda malo sjaja. Ali goruće pitanje je „da li su dobri za vas“? Da, dame, većina vas je jedva obratila pažnju na ovu činjenicu. 

Iako sjaj za usne daje dašak glamura vašoj ličnosti, on takođe ima neželjene efekte. 

Oni izazivaju toksičnost u telu

Sjajevi za usne koji su dostupni na tržištu mogu da sadrže potencijalno štetne nivoe kadmijuma, aluminijuma, hroma, olova i nekoliko drugih toksičnih materija. 

Tako da je velika verovatnoća da će vaše telo apsorbovati ove toksične materije u vaš organizam U stvari, čak i ne shvatajući, žene ponekad progutaju ove materije ližući usne. Zato, uvek pogledajte sastojke pre nego što kupite sjaj za usne. Uvek je bolje biti siguran nego žaliti!

Oni mogu biti uzrok alergija

Da li ste se našli sa iznenadnim osipom na usnama ili svrabom u predelu usana? Pa, sada znate zašto! To je zato što sjajevi za usne sadrže hemikaliju koja se zove bizmut oksihlorid. Ovaj sastojak je kancerogen, zato pazite!

Možda ćete primetiti i ispucale usne. Da, verovali ili ne, sjaj za usne zapravo može pogoršati ispucale usne. Ako sadrži alergen, to će izazvati osip na usnama koji je sličan ispucalim usnama. U stvari, osip je alergijska reakcija; koji izgleda i oseća se kao ispucale usne. 

Neki sjajevi za usne sadrže sastojke koji zapravo čine usne suvljim, kao što su fenol, mentol i salicilna kiselina. 

I sada….pitanje…

I da li ste znali da će nanošenje balzama za usne 10 do 15 minuta pre bilo kakvog nanošenja olovke ili sjaja za usne pomoći da se usne hidriraju, a da se olovka bolje iscrta na vašim usnama?

Pre nego što nanesete sjaj i olovku za usne, nanestite balzam i uverite se da su vaše usne dobro hidrirane. Ako ne, vaše usne će upiti sjaj čim ga nanesete.

Zato je balzam za usne koji u svom sastavu ima kokosovo ulje i pčelinji vosak  savršeno rešenje za negu usana pre nanošenje sjaja. 

Kokosovo ulje duboko hidrira, a pčelinji vosak štiti i neguje usne stvarajući zaštitnu barijeru koja sprečava gubitak vlage i dejstvo štetnih spoljašnjih faktora, a samim tim sprečava i da vaše usne upijaju sjaj. 

Savršen balzam za veće usne čiji su glavni aduti prirodni sastojci koji smo već spomenuli jeste Lipolea balzam.

Hidratantni balzam za usne koji štiti, neguje, osvežava i daje puniji izgled vašim usnama. Zato neka vaše usne uz Lipolea balzam i sjaj za usne budu pune sa najslađom ružičastom nijansom u koju ćete se zaljubiti do ušiju!

Vreme je da ove proizvode isprobate sami. Probudite se sledećeg jutra i ukoliko želite drugačiji izgled, kombinujte olovku za usne i sjaj za usne. Ovi načini zajedno sa Lipolea balzamom učiniće vašu negu usana pozitivnim iskustvom koje ne samo da će vašim usnama pružiti zdraviji izgled, već će vam pomoći i da postignete savršen izgled usana.

Pravi proizvod za usne može pomoći vašim usnama da imate puniji, lepši i atraktivniji izgled za kojim žudite. 

Ko je pobednik: olovka ili sjaj za usne?!

Oba proizvoda su neverovatna! Zaista ne možete pogrešiti, ali koji proizvod ćete koristiti to zavisi od vaših preferencija, šta volite i kako želite da izgleda vaša šminka. 

Ako želite da vaše usne budu hidrirane i punije – sjaj za usne je pravi izbor! Olovka za usne je takođe tu za stvaranje punijih usana, ali u odnosu na sjaj za usne ima mnogo kratkoročniji efekat.

Ipak olovka i sjaj zajedno savršeni su za puniji izgled usana uz hidrataciju. Dakle, umesto da pokušavate da izaberete jedan od proizvoda, uparite ih zajedno. To je savršena kombinacija i dobijate prednosti oba!

I najvažnije!

Ako želite dugoročan efekat i da svoju rutinu nege upotpunite sa visokokvalitetnim balzamom za usne, potrebno je da posetite  https://lipolea.com/  i da zablistate uz savšen Lipolea balzam za negu usana. 

Zato pronađite svoj savršeni spoj, a zatim sledite ove jednostavne savete da biste započeli svoj najnoviji poduhvat lepote. Za dame koje drže do sebe LIPOLEA jeste rešenje.

AKCIJA 2+1 je aktuelna. NARUČITE svoj balzam LIPOLEA za veće usne i već sutra na vašoj je adresi.

» PROMO CENA «
Srbija:

1890 RSD

Crna Gora:

18 EUR

BiH:

37 KM

Popunite formu Vašim podacima i Vaš proizvod će stići na vašu adresu za 1 do 4 radna dana.

Polja označena * su obavezna

Odaberite količinu koju naručujete: